Τεχνικές Αρτοποιίας και πίτσας με 5 STAGIONI άλευρα.

Η αποκλειστική συνεργασία της Global Foods με την Agugiaro & Figna βασίζεται στα πιο γερά θεμέλια, καθώς οι δύο εταιρείες μοιράζονται κοινό όραμα, φιλοδοξία και στόχους.

Οι καινοτόμες ιδέες, τα πρωτοποριακά προϊόντα, η συνεχής έρευνα για βελτίωση και η μετάδοση γνώσεων και τεχνικών δεξιοτήτων είναι αξίες που συνδέουν ενεργά τις δύο εταιρείες, με αποτέλεσμα τη διοργάνωση events και παρουσιάσεων για τους επαγγελματίες του χώρου.

Το 5 STAGIONI, η πιο ολοκληρωμένη σειρά αλεύρων αφιερωμένη στην παρασκευή πίτσας, είναι ένα brand που δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται, χάρη στη συνεχή έρευνα της Agugiaro & Figna. Έχουν σχεδιαστεί και δημιουργηθεί για να προσαρμόζονται στις διαφορετικές ανάγκες των επαγγελματιών του κλάδου και ο συνεχής στόχος είναι να προσφέρουν άλευρα που μπορούν να κάνουν την πίτσα ακόμα καλύτερη, πιο νόστιμη και να δώσουν στους επαγγελματίες την ευκαιρία να πειραματιστούν.

Στο πλαίσιο του συνεχούς πειραματισμού, η Global Foods φιλοξένησε στην Ελλάδα τον Stefano Cossignani, έναν από τους καλύτερους τεχνικούς συμβούλους της εταιρείας Agugiaro & Figna με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας, για να μας μεταδώσει τις γνώσεις του.

Με σκοπό την παρουσίαση της νέας σειράς αλεύρων MIA, ο κ. Cossignani ταξίδεψε μαζί μας σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Ηράκλειο Κρήτης και παρουσίασε Τεχνικές Αρτοποιίας και Πίτσας με τη χρήση των αλεύρων της 5 Stagioni.

Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία σας στα events, δεσμευόμαστε για πολλά περισσότερα!

Μετάβαση στο περιεχόμενο