artigiana

Το γαλακτοκομείο Artigiana ιδρύθηκε το 2001 από τον Francesco D’ Ambruoso, στη περιοχή Putignano, έξω από το Bari.
Η πολυετής εμπειρία, το πάθος για το νόστιμο τυρί και η συνεχής έρευνα αποτελούν τη βάση της εταιρείας και είναι οι τρεις πυλώνες που εγγυώνται την ποιότητα των τυριών που παράγονται.

Τα προϊόντα παρασκευάζονται από νωπό γάλα που συλλέγεται καθημερινά από τις τοπικές φάρμες. Έμπειροι τυροκόμοι επεξεργάζονται το φρέσκο γάλα, πάντα σύμφωνα με την παράδοση, δίνοντας στο τυρί μια απλή, αλλά γνήσια γεύση!

Τέλος, τα προϊόντα της Artigiana έχει βραβεύονται σε διαγωνισμούς ποιότητας και γεύσης και έχουν αποσπάσει διάφορα βραβεία.

  • 3 Super Gold, World Cheese Awards 2022-23
  • 2 Bronze, World Cheese Awards 2021-22
  • 5 Italian Cheese Awards
Μετάβαση στο περιεχόμενο