Η Μαριλένα ευχήθηκε…

Δεν είναι απλά μια ευχή. Είναι πολλά παραπάνω.
Είναι φως στο σκοτάδι. Είναι δύναμη. Είναι ελπίδα. Είναι ζωή.

Αυτά είναι τα πρώτα λόγια που διαβάζει κανείς αν επισκεφτεί τον ιστότοπο του Make A Wish Ελλάδος και από την πλευρά μας δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε.

Στηρίζουμε το έργο του Οργανισμού με κάθε δυνατό τρόπο και προσφάτως η Global Foods υιοθέτησε την ευχή της 12χρονης Μαριλένας, που ζει στην Κατερίνη. Η μικρή ήθελε διακαώς ένα ξύλινο σπιτάκι κήπου, για να παίζει με την αδερφή της.

Έτσι κι έγινε…

Οι νεράιδες Μαρία και Δώρα ταξίδεψαν στην Κατερίνη προκειμένου να ετοιμάσουν την ευχή της Μαριλένας και είχαν πολλά να κάνουν. Να διακοσμήσουν, να βάλουν φωτάκια, να στήσουν τα γλαστράκια, να ετοιμάσουν τον χώρο να γίνει πανέμορφος να υποδεχτεί την Μαριλένα και την αδερφή της. Και όταν έφτασε η Μαριλένα οι νεράιδες την μεταμόρφωσαν στην ωραιότερη πριγκίπισσα με το κόκκινο φόρεμα της και τα χρυσά παπούτσια της, να της ταιριάζουν γάντι. Και έτσι αυτή η μέρα χαράς και δημιουργίας θα συντροφεύει την αγαπημένη οικογένεια για χρόνια πολλά και θα δίνει δύναμη να συνεχίζουν τον αγώνα τους, μικροί & μεγάλοι!

Οι ευχές δεν πραγματοποιούν απλά μια στιγμιαία επιθυμία των παιδιών που έχουν μάθει από πολύ μικρά να αγωνίζονται. Η πραγματοποίησή τους έχει τη δύναμη να κάνει το κάθε παιδί να πιστέψει ότι όλα μπορούν να συμβούν, ακόμα και το πιο σπουδαίο, να γίνει καλά!

Ευχαριστούμε το Make A Wish Ελλάδος που μας έδωσε τη δυνατότητα να αποτελέσει η
Global Foods ένα λιθαράκι στο υπέροχο έργο τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο