Σάλτσες

Οι αυθεντικές ιταλικές πίτσες βασίζονται στην ειδική σάλτσα τομάτας, που χρησιμοποιούμε κατά την προετοιμασία της.

Οι βασικές επιλογές σάλτσας για την καλύτερη αυθεντική πίτσα είναι δύο και παρασκευάζονται με αποφλοιωμένες ιταλικές τομάτες∙ η σάλτσα που μπορούμε να προσθέσουμε απευθείας στην πίτσα χωρίς να την μαγειρέψουμε και την σάλτσα με ολόκληρα τοματίνια για ένα διαφορετικό στόλισμα.

Οι ιταλικές τομάτες σχήματος οβάλ είναι πραγματικά ιδανικές για να φτιάξετε μια υπέροχη σάλτσα πίτσας. Στην πραγματικότητα, η καλύτερη τομάτα για σάλτσα πίτσας θεωρείται το τοματίνι San Marzano. Καλλιεργείται στην περιοχή San Marzano Ιταλίας, σε βουνοπλαγιές με το έδαφος του Βεζούβιου.

Η καλύτερη σάλτσα τομάτας για την παρασκευή πίτσας μαργαρίτα, είναι η σάλτσα Super Salsati. Είναι έτοιμη για χρήση και δεν αφήνει πολλά υγρά στο ζυμάρι.

Μετάβαση στο περιεχόμενο