Ανθρωπιστική βοήθεια στη σεισμόπληκτη Τουρκία

Η συνεισφορά μας στην ανθρωπιστική βοήθεια προς την τουρκική κοινότητα, μετά τον καταστροφικό σεισμό που συνέβη τον Φεβρουάριο του 2023, ήταν δεδομένη. Καθώς ο σεισμός είχε βαριές συνέπειες για την τουρκική κοινότητα, και ιδιαίτερα για τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, αντιληφθήκαμε την επείγουσα ανάγκη να στηρίξουμε και να παράσχουμε ανθρωπιστική βοήθεια. Έτσι, με συντονισμένη προσπάθεια και σε συνεργασία με διεθνείς και τοπικούς φορείς, διασφαλίσαμε την παροχή απαραίτητων αγαθών στους πληγέντες πολίτες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που συνεργάστηκαν μαζί μας και μας υποστήριξαν σε αυτήν την αποστολή. Η συνεισφορά σας, με κάθε τρόπο, συνέβαλε στην ανακούφιση του πόνου και στην επανόρθωση της κοινότητας που επλήγη.

Στην εταιρεία μας, η ανθρωπιστική βοήθεια διαμορφώνει έναν από τους βασικούς πυλώνες της φιλοσοφίας μας. Θεωρούμε ότι η στήριξη των ανθρώπων σε καιρούς κρίσης αποτελεί την αναγκαία και αναπόσπαστη ευθύνη μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε. την παροχή βοήθειας και υποστήριξης σε κοινότητες που το έχουν ανάγκη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο